fbpx

Şafak Sol Cumhuriyet Bayramı mesajı!

İzmirli iş insanı Şafak Sol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.Kaynak: Şafak Sol'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı!

Şafak Sol Cumhuriyet Bayramı mesajı! İzmirli iş insanı Şafak Sol, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyet, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yüce Türk milletinin savaş meydanlarında yedi düvele meydan okuduğu zaferini taçlandıran büyük bir kazanımdır. Cumhuriyet, tarih boyunca Anadolu topraklarının başına gelmiş en güzel şeydir. Öncelikle bu uğurda verdikleri kahramanca mücadelelerinden dolayı Atatürk ve silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygıyla ve özlemle anıyoruz.

Şafak Sol Cumhuriyet Bayramı mesajı!

Tam bağımsız, adil, eşit ve insanca yaşama hakkımızı bize sağladığı için hepsine minnettarız. Bugün bize düşen, büyük mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet korumaktır. Her karışı şehit kanıyla sulanmış bu topraklarda destan yazan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyorum.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

Şafak Sol Cumhuriyet Bayramı mesajı!

Şafak Sol kimdir?

Türkiye’de bir ilke imza atarak 1994 yılında kurduğu Epidermis Özel Sağlık Polikliniği ile hem erkek hem de kadınlara hizmet vermeye başladı. Çeyrek asır boyunca yazılı, görsel ve sosyal medyada estetik ve güzelliği her boyutuyla aktaran Sol, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İzmir İl Kadın Girişimciler ve İcra Kurulu, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Sağlık Komitesi üyesi kimliğiyle de pek çok sosyal sorumluluk projesinde yer aldı.

2010 yılında sektörün dönüşüm sürecinde liderlik yaparak Türkiye’nin ilk güzellik polikliniklerinin açılmasını sağladı. TOBB Geleceği Yazan Kadınlar Projesi’nde girişimci kadınlara mentorluk yaptığı gibi yurt içi ve yurt dışından çok sayıda danışanına hizmet vermeye devam ediyor. İki çocuk annesi Şafak Sol, boş zamanlarında yan flüt çalıyor.

Şafak Sol Cumhuriyet Bayramı mesajı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir